Уеб сайт

Уеб сайт, статичен уеб сайт, динамичен уеб сайтS Line Design Studio е специалист в изработка на уеб сайт . S Line Design Studio може да изградим Вашият личен сайт, статичен уеб сайт или динамичен уеб сайт. Качественият уеб сайт е задължителен маркетинг интрумент за всеки съвременен бизнес!

Революционната технология ни дава възможност да предоставим висококачествен продукт на изключително ниска цена в кратък срок. Професионализмът на екипа ни е безкомпромисен, а обслужването е на най-високо ниво. Нарастващото ни Портфолио е най-доброто доказателство!

Поемаме отговорността да поддържаме имиджа Ви модерен и изчистен, изграждайки цялостни уеб дизайн и принт решения. Създаване на Уебсайт с помощта на най-новите тенденции и технологии в бранша.

Уебсайтовете, създавадени от S Line Design са стабилни, бързи, ефективни и с висок рейтинг в търсачките. Цялото им съдържание (снимки, текст, менюта, страници) се менажира посредством Административен Панел, който е интуитивен и лесен за употреба. В допълнение към сайтовете предлагаме и редица ключови услуги като оптимизация, популяризация, уеб дизайн...

Уебсайт от S Line Design Studio ще помогне Вашия бизнес да бъде по-ефективен и професионален. Солидното онлайн присъствие ви доближава до потенциалните Ви клиенти, а връзката с настоящите партньори се подобрява чувствително.

Качественият уеб сайт е задължителен маркетинг интрумент за всеки съвременен бизнес!

Съвременният уеб сайт е средство, чрез което Вие можете да промотирате своите идеи в интернет пространството, както и да се свържете с настоящи и потенциални клиенти.

Също така все повече компании използват собствените си страници като инструмент за ускоряване на определени бизнес процеси – работа с клиенти и партньори, интернет проучвания, електронна търговия.

Ние от S Line Design Studio може да изградим Вашият личен сайт, статичен уеб сайт или динамичен уеб сайт  - изцяло. Прилагаме идивидуален подход към всеки клиент, съобразен с неговите изисквания.

  • Ние ще анализираме Вашата дейност, идеи, очаквания, целева група на сайта.
  • Ще изработим уникален дизайн или редизайн на съществуващ сайт.
  • Ще имплементиране избрания дизайн, съобразен с най-новите индустриални стандарти, гарантиращи достъпност и четимост на информацията, независимо от платформата.
  • Ще интегрираме система за управление на съдържанието, която предоставя лесно и достъпно манипулиране на данните, без необходимост от задълбочени компютърни познания.
  • Ще направим оптимизация за търсещи машини (SEO).
  • Ще регистрираме домейн и осигурим хостинг.
  • Ще поддръжаме и правим консултации за по-нататъшно развитие

Интранет софтуерни услуги

Стандартен Пакет
Бизнес Пакет
Електронен Магазин

Информацията, независимо от съдържанието трябва да бъде представена в ясен, четим и достъпен вид. Затова всеки аспект от проекта е реализиран с идея за потребителя.

S Line Design Studio ще бъде винаги до Вас, за да развиваме и поддържаме Вашата интернет визия на високо ниво.