Услуги

Сред услугите, които предлага S Line Design Studio е изграждане на цялостна маркетинг стратегия:

Маркетингова стратегия е процес, позволяващ на дадена организация да концентрира своите ресурси в най-добрите възможности за увеличаване на продажбите и постигане на стабилно конкурентно предимство. При изграждането на маркетингова стратегия е изключително важно да се следва целта клиентът да бъде удовлетворен.

Маркетинговите стратегии се състоят от добре обмислени стъпки, които правят маркетинговия план по-ефективен. Тези стратегии подсилват и стабилизират маркетинговите планове, изготвени за да запълват пазарни нужди и да постигат маркетингови цели.

Вие набележете вашите цели, а S Line Design studdio ще Ви помогне да ги реализирате. Ще изготвимки за Вас най подходящата маркетингова кампания за постигане на оптимални резултати.

КОРПОРАТИВНАТА ИДЕНТИЧНОСТ


С корпоративната идентичност на марките хората и клиентите могат лесно да разпознаят и запомнят марката.

ТАБЕЛИ И БУКВИ


Табелите са инструменти за външна реклама, предназначени да привлекат вниманието на пешеходците или шофьорите.

ПРЕДПЕЧАТ И ПЕЧАТ


Създаване на уникален фирмен знак, който да бъде важна част от корпоративната Ви идентичност.

СУВЕНИРИ И ПРОМОЦИИ


Сувенири са един от най-ефективните печатни рекламни инструменти

УЕБ ДИЗАЙН И ПРОГРАМИРАНЕ


S-Line Design Studio е специалист в изработката на съвременни уеб сайтове.

E-MAIL МАРКЕТИНГ


Изложени сме на повече от 1000 реклами в ежедневието си.

Оптимизация за търсачки

Оптимизация за търсачки или SEO (англ. search engine optimization, ) е процес целящ подобряване видимостта на уеб сайт в търсещите машини чрез оптимизация на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайт. SEO е основен елемент на Интернет рекламата Колкото по-напред в страницата и по-често се появява даден сайт в резултатите, толкова повече посетителите му генерират търсачката. По-този начин сайтът получава присъствие в интернет.

Социални мрежи

Маркетингът социалните мрежи е нов и доста предпочитан начин за рекламодателите за популяризиране на своята компания, бранд, продукт, услуга. Този вид маркетинг (Social media marketing) е нова форма на интернет маркетинг, която използвайки социални мрежи като Facebook, Google+, Twitter, YouTube, Flickr и др., цели създаването на съдържание, което общностите от хора споделят в своите профили. Това от своя страна помага на компаниите за популяризирането на марката им и евентуално това създава потенциални нови и текущи клиенти.

Спонсорирани постове

Това са статиите, които собственикът на блога публикува при заплащане. Рекламодателят, използвайки спонсорираните постове (sponsored posts) достига до максимално много потребители, като обхваща голяма част от блог пространството. Това е ефективен метод за добра реклама на всяка една компания.

PPC Кампании

Провеждането на PPC (Pay Per Click) кампания е една чудесна възможност за увеличаване посещаемостта на вашия уеб сайт. Това е вид платена реклама, която показва Вашия уеб сайт в поле за спонсорирани връзки преди натуралните резултати на Google. При всяко посещение на Вашия сайт през този вид реклама се усвояват пари от системата т.е. Вие заплаща се за всеки клик от страна на потребител на вашата реклама. PPC цели Вашият сайт да бъде показан напред в резултатите, което пък от своя страна ще доведе до посещението на повече потенциални клиенти.

Поддръжка

За да е атрактивен и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт, онлайн магазин или уеб портал се нуждае от регулярна поддръжка и актуализация.
Сред услугите, които S Line Design Studio предлага са: редактиране и добавяне на текстово или графично съдържание, създаване на нови страници, разработка на рекламни кампании за популяризиране на сайта в интернет, обновяване на новини, актуални оферти и премахване на остаряла информация.
Абонамент: Според конкретните нужди.
Запитване за сайт!