Google Product Ads
За Google рекламите плащате, когато посетителите кликнат и посетят вашия сайт, а не когато се показват рекламите ви. Няма такса, ако няма клик!
Вие решавате колко бюджет ще отделите за кампаниите си. Можете да изключите и включите рекламите си по всяко време. Можете да определите работно време.
Google Ads работи на динамична система. Можете обаче да постигнете успех чрез непрекъснат мониторинг, измерване и оптимизация. Правим това успешно от 11 години!
Google Analytics е инструмент за анализ, който Google ни предлага. По този начин можем да имаме много информация за нашите потребители, които влизат в нашия сайт. Освен снимката на човека, който влиза в сайта, можем да кажем, че разполагаме с всички подробности, необходими за анализ на потребителя.
Какво информация ни предоставя Google Analytics?
Колко често се посещава нашия сайт?
От къде потребителят е пренасочен към нашия сайт?
Кои страници или продукти е посетил?
Колко дълго е разглеждал страниците – продуктите?
Какво е местоположението на потребителя?
С какво устройство е влязъл в сайта?
Кои думи в търсачките са го пренасочили към сайта?
Един от важните критерии е времето, което посетителят остава в сайта. Ако сайта е на 2-ро място, но потребителят разглежда страницата за кратък период от време, това е лош фактор за анализа на Google и ще доведе до падането на вашия сайт на по-задна позиция. По отношение на SEO е фактор, който трябва да се следи. Google Analytics ни предоставя лесно тази статистика.
Друг важен критерий е процентът на новите посещения и как те са пренасочени към вашия сайт.
Хората, които искат да имат редовен поток към своя сайт, искат да бъдат вписани ефективно в Google или тези, които са в процес на разработка, определено трябва да използват Google Analytics.
Ако имате сайт за електронна търговия, можете да анализирате резултатите от Google Analytics и да разберете защо продуктът не се продава или каква е причината продуктите да бъдат извадени от кошницата като. Кликнете тук за електронна търговия.
S Line Design Studio ще Ви помогне да проследите как рекламните кампании, които водите влияят на бизнеса Ви, кои от тях са най-ефективни и успешни, как се отразяват на потреблението на сайта Ви.
GOOGLE ADWORDS е изключително подходящ, когато искате да достигнете до определена аудитория и да увеличите трафикът към сайта си. AdWords рекламите обслужва всички малки, средни и големи предприятия. Когато се присъедините към тази система, можете да идентифицирате заявките за търсене, които вашата целева аудитория може да направи, страниците, категориите и темите на уебсайтовете, които може да посети. Това позволява на Google да показва рекламите Ви в полето за търсене с желаните модели на ключови думи. Така също можете визуално да присъствате с рекламите си в уебсайтове, сключили споразумение с Google. Това ви позволява да добавяте нови потребители към портфолиото си. За да бъдете включени в системата на Google AdWords, първо трябва да решите защо бизнесът ви да трябва бъде предпочитан пред конкурентните бизнеси. Не забравяйте, че AdWords е глобално достъпна система и е предпочитана от различни сектори. Това е стъпка към ефективното използване на AdWords.
Благодарение на Google my Business вашите клиенти ще получат лесни насоки и директна навигация до бизнес обекта Ви или ще могат директно да Ви се обадят, да посетят бързо и лесно уеб сайта Ви, или да прочетат мнения и оценки на други Ваши потребители.
Чрез Google Webmaster ние ще коригираме сайта Ви, така че да е максимално приятелски настроен за индексиращият робот на Google търсачката. Google Webmaster ни извежда списък с грешки при обхождане, популярни търсения, които са довели до Вашия сайт, беклинкове и SEO съвети.
Благодарение на GOOGLE MAP ние ще Ви локализираме в Google карти. Вашите клиенти ще получат лесни насоки и директна навигация до бизнес обекта Ви, ще посетят бързо и лесно уеб сайта Ви, или ще прочетат мнения и оценки на други Ваши потребители.