Google услуги

google услугиGoogle услуги като Google Product Ads, Google AdWords , Google Analytics, Google my Business, Google Map, Google Webmaster са ефективни инструменти за реклама, анализ, локализиране и навигация на бизнеса Ви.

S Line Design Studio ще Ви помогне да проследите как рекламните кампании, които водите влияят на бизнеса Ви, кои от тях са най-ефективни и успешни, как се отразяват на потреблението на сайта Ви.

Google Product Ads

За Google реклами плащате, когато посетителите кликнат и посетят вашия сайт, а не когато се показват рекламите ви. Няма такса, ако няма клик!
Вие решавате колко бюджет ще отделите за Google реклами . Можете да изключите и включите Google реклами си по всяко време. Можете да определите работно време.

Google Ads работи на динамична система. Можете обаче да постигнете успех чрез непрекъснат мониторинг, измерване и оптимизация. Правим това успешно от 11 години!

Google Analytics

Google Analytics е инструмент за анализ, който Google ни предлага. По този начин можем да имаме много информация за нашите потребители, които влизат в нашия сайт. Освен снимката на човека, който влиза в сайта, можем да кажем, че разполагаме с всички подробности, необходими за анализ на потребителя.

Каква информация ни предоставя Google Analytics:
- Колко често се посещава нашия сайт?
- От къде потребителят е пренасочен към нашия сайт?
- Кои страници или продукти е посетил?
- Колко дълго е разглеждал страниците - продуктите?
- Какво е местоположението на потребителя?
- С какво устройство е влязъл в сайта?
- Кои думи в търсачките са го пренасочили към сайта?

Един от важните критерии е времето, което посетителят остава в сайта. Ако сайта е на 2-ро място, но потребителят разглежда страницата за кратък период от време, това е лош фактор за анализа на Google Analytics и ще доведе до падането на вашия сайт на по-задна позиция. Google Analytics ни предоставя лесно тази статистика.

Друг важен критерий е процентът на новите посещения и как те са пренасочени към вашия сайт.
Хората, които искат да имат редовен поток към своя сайт, искат да бъдат вписани ефективно в Google или тези, които са в процес на разработка, определено трябва да използват Google Analytics.

Ако имате електронен магазин, можете да анализирате резултатите от Google Analytics и да разберете защо продуктът не се продава или каква е причината продуктите да бъдат извадени от кошницата като.

Google AdWords

Google AdWords е изключително подходящ, когато искате да достигнете до определена аудитория и да увеличите трафикът към сайта си. AdWords рекламите обслужва всички малки, средни и големи предприятия. Когато се присъедините към тази система, можете да идентифицирате заявките за търсене, които вашата целева аудитория може да направи, страниците, категориите и темите на уебсайтовете, които може да посети. Това позволява на Google да показва рекламите Ви в полето за търсене с желаните модели на ключови думи. Така също можете визуално да присъствате с рекламите си в уебсайтове, сключили споразумение с Google. Това ви позволява да добавяте нови потребители към портфолиото си. За да бъдете включени в системата на Google AdWords, първо трябва да решите защо бизнесът ви да трябва бъде предпочитан пред конкурентните бизнеси. Не забравяйте, че Google AdWords е глобално достъпна система и е предпочитана от различни сектори. Това е стъпка към ефективното използване на Google AdWords.

Google my Business

Благодарение на Google my Business Вашите клиенти ще получат лесни насоки и директна навигация до бизнес обекта Ви или ще могат директно да Ви се обадят, да посетят бързо и лесно уеб сайта Ви, или да прочетат мнения и оценки на други Ваши потребители.

Google Webmaster

Google Webmaster ни извежда списък с грешки при обхождане, популярни търсения, които са довели до Вашия сайт, беклинкове и SEO съвети. Чрез Google Webmaster ние ще коригираме сайта Ви, така че да е максимално приятелски настроен за индексиращият робот на Google търсачката.

GOOGLE MAP

Благодарение на GOOGLE MAP ние ще Ви локализираме в Google карти. Вашите клиенти ще получат лесни насоки и директна навигация до бизнес обекта Ви, ще посетят бързо и лесно уеб сайта Ви, или ще прочетат мнения и оценки на други Ваши потребители.