Електронен магазин

Електронен Магазин Създаване на електронен магазин съобразен изцяло със спецификата на продуктите, които предлагат нашите клиенти. Изработка на онлайн магазин с впечатляващ дизайн, функционални, гъвкави и лесни за навигиране, SEO и мобилно съвместими. Предлагаме решения за всички софтуерни модули.

Създали сте уеб сайт за електронна търговия, но не можете да продавате, както си представяхте. Вероятно подходът Ви е неправилен още от самото начало.
За да бъдете успешни в електронната търговия, е много важно да имате посетители с цел пазаруване от Вашия уеб сайт, да имате магазини на виртуални пазари, да можете да извършвате продажби на продукти чрез реклама в социалните мрежи.
Много е важно да работите с правилното планиране и кампании, за да получите дял от бързо увеличаващия се пазар за електронна търговия. За да достигнете до потенциалните си клиенти и привличате нови такива е добре да създадете своя марка и да показвате продукти от Вашия уеб сайт на виртуални пазари. Докато правите това, трябва динамично да актуализирате информацията за продуктите и цените, да нямате проблеми с доставчиците, да имате успешна Google оптимизация.

Без значение в кои платформи се търсят, Вашите продукти трябва да могат да бъдат намерени!

Независимо дали искате да създадете сайт за електронна търговия с 10 продукта или 100 хиляди продукта, е много важно да имате стабилна инфраструктура съобразена с Вашите нужди.

Електронен магазин не е само 1 уеб сайт!

S Line Design Studio ще изработи Вашата система за електронен магазин. Този панел ще Ви даде възможност да предлагате своите продукти онлайн.
Контролният панел на системата е разработен с идеята да бъде максимално лесен за употреба.
Чрез нашата система ще можете да приемате всички видове онлайн плащане, както и да предложите различни типове доставка до своите клиенти.
Всеки продукт в онлайн магазина можете да бъде илюстриран с неограничен брой снимки и богато описание.
Този пакет също включва възможност за неограничен брой езици на електронния магазин, което ще Ви позволи да продавате дори в други държави. А чрез включения модул "Банери" можете активно да разменяте реклами с вашите партньори, да рекламирате допълнително собствената си дейност или да помествате реклами, за които Ви се плаща.

S Line Design Studio ще бъде винаги до Вас, за да развива и поддържа Вашата интернет визия на високо ниво.

Запитване за сайт!