Електронната търговия не е само 1 уеб сайт!
Създали сте уеб сайт за електронна търговия, но не можете да продавате, както си представяте. Вероятно подходът Ви към темата е неправилен още от самото начало.
За да бъдете успешни в електронната търговия, е много важно да имате посетители с цел пазаруване от Вашия уеб сайт, да имате магазини на виртуални пазари, да можете да извършвате продажби на продукти чрез реклама в социалните мрежи.
Много е важно да работите с правилното планиране и кампании, за да получите дял от бързо увеличаващите се данни за електронна търговия. За да достигнете до потенциалните си клиенти и привличате нови такива е добре да създадете своя марка и да показвате продукти на Вашия уеб сайт на виртуални пазари. Докато правите това, трябва динамично да актуализирате информацията за продуктите и цените, да нямате проблеми с доставчиците, да имате успешна Google оптимизация. Без значение в кои платформи се търсят, Вашите продукти трябва да могат да бъдат намерени!
Независимо дали искате да създадете сайт за електронна търговия с 10 продукта или 100 хиляди продукта, е много важно да имате стабилна инфраструктура съобразена с Вашите нужди.
S Line Design Studio изработва електронни магазини съобразени изцяло със спецификата на продуктите, които предлагат нашите клиенти. Те са с впечатляващ дизайн, функционални, гъвкави и лесни за навигиране, SEO и мобилно съвместими. Предлагаме решения за всички софтуерни модули.