Корпоративна идентичност

Корпоративна идентичност - лого, визитки, брандиране на коли, уеб дизайн, SEO оптимизация, външна реклама и вътрешна реклама, с Рекламна агенция S Line Design.

Корпоративна идентичност от S Line Design Studio ще Ви направи оригинални и запомнящи се!

С корпоративен дизайн на марките - лого, визитки, брандиране на коли, уеб дизайн, SEO оптимизация, външна реклама и вътрешна реклама - хората и клиентите могат лесно да разпознаят и запомнят дадена марка. В този контекст е възможно да се каже, че това, което наричаме фирмена идентичност, е цялото от ценностите, които съставляват марката. 

лого S Line Design
S Line Design Studio ще изработи оригинално Лого подчертаващо името на Вашата компания.
Визитни картички
Визитната картичка има идентифицираща информация, която организацията може да даде на своя клиент или потенциален клиент.
Техниката офсетов печат се използва обикновенo за отпечатване на книги, вестници, списания, брошури, фактури, визитки и картонени опаковки.
Техниката офсетов печат се използвана обикновено за печат върху хартиени повърхности. Днес се използва за отпечатване на книги, вестници, списания, брошури, фактури, визитки и картонени опаковки.
рекламни торби Хартиените торби
Торбата е рекламен материал, който може да служи като средство за пренасяне на закупен продукт от купувача.
Баджове и бадж холдери
Баджовете и бадж холдерите са материал, който включва логото на компанията, за която работи, длъжността му в институцията и името на лицето.
Брандиране на автомобили
Брандирането на автомобили и корпоративният дизайн на превозни средства е изключително ефективен маркетингов инструмент.

Изожбени и панаирни щандове

Изложбени и панаирни щандове
S Line Design Studio проектираме Вашия дизайн в синхрон, така че всички визуални образи, от облекло на служителите до формуляри и каталози, и т.н. да отговарят на вашата корпоративна идентичност.

Корпоративна идентичност е наименованието, което се дава при представяне на организацията в и извън компанията. В днешно време много организации го възприемат като подход за качествено и стратегично позициониране.

От оформлението на логото, цвета, дизайна, лозунга на фирмата, до бизнес идеята на марката Ви S Line Design Studio ще бъде с Вас дори и за най-малките подробности, които оформят външния облик на Вашата организацията.

Всичко, от което се нуждае Вашата марка – лого, визитни картички, рекламни материали, офсетов печат, брандиране на автомобили, уеб дизайн, графичен дизайн, SEO оптимизация и поддръжка, всички видове външна и вътрешна реклама – ще откриете в S Line Design Studio.