Изработка и монтаж на табели и букви

Бъдете забележими!

Табели и букви, които изработва S Line Design Studio са с високо качество, разумни цени, а това е показно от нарастваща степен на удовлетвореност на нашите клиенти.

Изложени сме на повече от 1000 реклами в ежедневието си. Експертите твърдят, че средно само 6 до 7 се запомнят при тази рекламна бомбардировка. Особено с бързото развитие на дигиталната реклама броят на рекламите, на които сме изложени, вероятно е по-голям.

Табелите са инструменти за външна реклама, предназначени да привлекат вниманието на пешеходците или шофьорите. Те са най-ефективните рекламни инструменти в сектора за привличане на внимание. Табелите, поставени пред компании, стени или ключови точки, целят да привлекат вниманието на хората със своя креативен външен вид.

 

Видове табели

Дизайнът на табелите варира в зависимост от много фактори като местоположение, информацията, която трябва да бъде предоставена, логото на марката и корпоративната идентичност на компанията. Използваната технология също е елемент, който позволява разграничаването на табелите.

Светещи табели

Светещи табели

При светещите табели се използват различни осветителни материали – LED, неонови, флуоресцентни инструменти, които улесняват забелязването. Обикновено използвани на открито, те дават по-ефективни резултати през нощта.

Светещи колони – тотеми

Светещите табели – тотеми

Светещите табели – тотеми могат да бъдат разположени на открити междуградски пространства, край магистрали, булеварди или улици. Това са ефектни табели, с висока видимост и регулируема големина. Предпочитани са за обозначаване на частни фирми, държавни сгради или големи търговски центрове.

LED табели

LED табели

За осветяването на LED табели се използват светодиоди. Тези табели, предпочитат през последните години, са забележителни, лесни за използване и с естетичен вид. Могат да бъдат както фиксирани, така и с надпис, който може да се превърта.

Табели от плексиглас

Табели от плексиглас

Табелите от плексиглас са предпочитан тип табели, поради издръжливостта към природните условия и дълг живот. Знаците от плексиглас осигуряват много добра визуалност.

Неосветени табели

Неосветени табели

При неосветените табели знаците са проектирани без използване на осветителни материали. Те са подходящи за дневна светлина.

Релефни знаци

Релефни знаци

Табелите с релефни знаци са изработени от различни материали (плексиглас, алуминий, неръждаем хром) в дву – или триизмерни дизайни. Тези специални знаци могат да се използват със или без светлина.

Дървени табели

Дървени табели

Дървените табели се проектират като осветени или неосветени. Тъй като дървото е естествен материал, той предлага различно и естетическо докосване.

Указателни табели

Указателни табели

Указателните табели се използват за посочване на места в обществени заведения.

Няма конкретен диапазон за цените на табелите. Процесът на проектиране, използваните материали, местоположението, размерите и т.н. много критерии са определящи за цената. Можете да се свържете с S Line Design Studio относно запитване по цените на табелите.

Ние от S Line Design Studio работим за осигуряване на най-точните решения за вашата компания в дизайна на табели. Ние комбинираме нашия опит и с нуждите на нашите клиенти и им предлагаме специални решения с най-висококачествени материали.

Ще забележите разликата между S Line Design Studio и останалите фирмите в бранша.