Печат се нарича прехвърлянето на чернови, направени с помощта на текст, картини, форми и линии върху хартиени и пластмасови повърхности, тъкани, кожа, дърво и метални плочи с помощта на печатни форми. Благодарение на техниките за офсетов, цифров, флексографски, ротогравюр, ситопечат и печатане с висок печат, S Line Design Studio осигурява печат върху всички повърхности с гладка повърхност.

Визитни картички

Това е карта, която има идентифицираща информация, която организацията може да даде на своя клиент или потенциален клиент. Една добра визитна картичка трябва да носи цялостния имидж на вашия бизнес – името и логото на институцията, името и фамилията на човека, на когото се издава, кратка информация за дейността на фирмата и адрес за контакти.
Обикновено се използва размер между 5-5,5 cm и 8-9 cm. Като цяло трябва да обърнем внимание на следните елементи при дизайна на визитките.

• Дръжте логото си на преден план.
• Уверете се, че дизайнът отразява напълно вашето заглавие.
• Не компресирайте твърде много информация към картата си.
• Уверете се, че шрифтът е лесен за четене.
• Уверете се, че цветовете, които ще използвате, са забележими.
Моделите на визитките варират в зависимост от изискванията на сектора или според техните лични вкусове.

Видове визитни картички¬
• СТАНДАРТНИ ВИЗИТКИ
Те са незаменими в деловия живот, обикновено се отпечатват на покритие от 350 грамова хартия едностранно или двустранно, с ламиниране или матови.
• Релефни или гладки визитки – релефни лога, букви и цифри
• PVC визитки
Те са визитки, отпечатани върху прозрачен или матов PVC материал. Като цяло с дебелина 500 микрона и печат от едната страна. Релефен лак може да се нанася при поискване. Визитката с PVC покритие е направена чрез покриване на предната и задната страна с минимум 125 микрона PVC материал след отпечатване върху хартия. Той е предпочитан за тези, които желаят една по-различна визитка.

Визитката може да бъде със специален разрез (изрязване с нож), овален разрез (изрязване на ъгъла) или права.

Ние от S Line Design Studio ще изработим перфектната визитка за Вас.

Въртящи карти

Въртящите карти са ефективен и забележителен рекламен продукт, който се използва за продукти и кампании на закрито. Двустранно е и виси от тавана и привлича вниманието на клиентите, като се обръща според циркулацията на въздуха в помещението.

Трябва да се предпочитат обикновени, четливи шрифтове.

Трябва да се обърне внимание на цветните тонове, които ще се използват.

Трябва да познавате целевата аудитория, до която искате да достигнете, да изберете подходящо послание и да се уверите, че клиентът бързо достига до вас.

Кубчета за бележки

Незаменим офис консуматив! Те могат да бъдат с индивидуален дизайн. Размерите, цветовете, изборът на материал за отпечатване са неограничени. Това зависи изцяло от дизайна и идентичността на вашата марка.

Папка с джоб

Pocket Files ( папка с джоб) е един от основните инструменти, които помагат на компаниите да се изразят в корпоративния смисъл. Pocket Files са хартиени папки с джоб от двете или от едната страна, който съдържа много идентификационни материали като брошури, бланки, визитки и тефтерчета. Така, за повече информация, компаниите могат да се представят за кратко време и да споделят папката с клиентите си.

Този вид папки обикновено са 23 × 32 cm или 24 × 32 cm. Дизайнът е направен с логото на компанията отпред и данните за контакт отзад.

Според броя на материалите, които ще се поставят в нея папката може да бъде с един или два джоба.

Папката ще изглежда по-престижна ако бъде направен избор на едно или повече визуалните техники като локален лак, релефен лак, позлатено фолио или релефни отпечатъци.

Рекламни етикети

Етикетът съдържа информацията за продукта и производителя. Той е задължителна част към продукта. Маркирането, опаковането и етикетирането са част от едно цяло. Етикетът посочва източника, съдържанието, спецификациите, вида, инструкциите за експлоатация, размера и количеството на продукта.

Видове етикети
Етикетите са разделени на основата на пластмаса и целулоза (хартия).
Opaque PP (ПОЛИПРОПИЛЕН) ЕТИКЕТ
Група етикети на базата на пластмаса. Opaque PP е твърд материал за етикети.
Устойчив е на вода, влага, масло, светлина и топлина. Не се разтяга и не се разкъсва лесно. Устойчив е на външни фактори според вида на лепилото. Произвежда се с акрилно, горещо и непермосово лепило. Той се използва широко в козметичната и химическата промишленост.

PE (ПОЛИПРОПИЛЕН) ЕТИКЕТ
Група етикети на базата на пластмаса. PE етикетът е гъвкав материал и не се разкъсва лесно. Устойчив е на външни фактори като топлина и светлина. Печатната повърхност и лепилната повърхност трябва да бъдат коронирани. В противен случай печатът или лепилото не могат да бъдат трайно прикрепени към продукта. Произвежда се акрилно горещо топене, Nonperm, Difreeze лепило. Той се използва широко в козметичната и химическата промишленост.

ПРОЗРАЧЕН PP&PE ЕТИКЕТ
Той е в групата с етикети на базата на пластмаса. Прозрачните етикети се произвеждат от PP и PE материали. Те са етикети, устойчиви на топлина, светлина, вода и влага. Тъй като материалът е прозрачен при прозрачен печат на етикети, под печат се нанася бял грунд. В противен случай печатът приема цвят според цвета на повърхността, където прозрачният етикет е залепен и желаният цвят изчезва върху продукта. Произвежда се с акрилно, горещо и непермосово лепило. Той се използва широко в козметичната и химическата промишленост.

ПОЛИАРТ ПВЦ ЕТИКЕТ
Група етикети на базата на пластмаса. Етикетът от незалепващ полиарт не се разкъсва лесно, не се деформира, устойчив е на вода, влага и топлина. Етикетите се използват главно в тръбни компании, за големи кабелни макари и в производството на желязо и стомана. Етикетът се прикрепва чрез завързване или прикрепване с телче върху продукти.
СИЛВЕРМАТЕН ЕТИКЕТ
Група етикети на базата на пластмаса. Произвежда се от полиестер. Следователно това е много издръжлив тип етикет. Използва се удобно в гореща и студена среда. Това е лесен за носене етикет без разкъсване, който не се влияе от външна среда. Печатната повърхност и лепилната страна са със същия сребърен цвят.

ЕТИКЕТ FILMTYRE
Група етикети на базата на пластмаса. Произвежда се от полипропиленов материал. Те са устойчиви на външни фактори, топлина, светлина, вода и влага благодарение на структурата на филма. Не се разкъсва лесно и не се разтяга. Етикетите Filmictyre са подходящи за залепване към грапави повърхности благодарение на силно плътното им лепило.
Етикетите на Filmictyre се използват широко за залепване към повърхностите на каучук, чували, брезенти, торби с цимент и тежки метални материали.
ЕТИКЕТ ЗА СТЪКЛО
Група на етикети на основата на пластмаса и хартия. Прилепва се към стъкло и подобни плоски повърхности. Те са етикети, които могат лесно да бъдат премахнати, без да оставят следи върху повърхността.

ХАРТИЕН ЕТИКЕТ
Той е най-предпочитаният тип етикет в сектора на етикетите като хартиен етикет. Горната повърхност е гладка лъскава или матова. Те са средно устойчиви на вода, топлина, влага и триене.
ВЕЛУМ ЕТИКЕТ
Той е включен в групата на хартиен етикет. Горната му повърхност е матова и грапава. Повърхността е матова, четците на баркодове могат да четат по-ясно. Те не са устойчиви на вода, топлина и влага. Това не е етикет, подходящ за употреба на открито. Цената е същата като етикетите с покритие. Средната продължителност на употреба варира между 1-3 години. Велум етикетите се използват във всеки сектор.

САНДВИЧ ЕТИКЕТ
Той е включен в групата на хартиен етикет. Те имат светла и гладка повърхност. Състои се от три слоя. Между горната и долната повърхност (носещата повърхност) има лепило от двете страни. Двуслойните етикети се използват за поставяне на много информация с много малък шрифт. Не заемат много място.
Предпочитат се в медицински, фармацевтичен, козметичен сектор.

ВОДОРАЗТВОРИМ ЕТИКЕТ
Той е включен в групата на хартиен етикет. Горната и лепилната повърхност се състоят от специална суровина. След като температурата на водата се повиши над 40 градуса, етикетът започва да се разтваря в горещата вода. Като цяло се предпочита в кухненските продукти. Предпочита се за залепяне към тенджери, тигани, чинии и рециклирани пластмасови материали. Тъй като суровината на етикета се доставя от чужбина, производственият процес е много дълъг.
Водоразтворимият етикет обикновено се предпочита за кухненски приспособления и рециклирани продукти.

S Line Design Studio предоставя на вниманието на своите клиенти богат избор от етикети, изработени по собствен дизайн и предпочитания.

Рекламни брошури

Това е материал, който съдържа обща информация за продуктите и услугите на компаниите. Това е най-ефективният класически маркетингов продукт за популяризиране на продукти, услуги и кампании пред масите.
Брошурите са алтернатива на каталога, използвани от търговските марки на дребно за представяне на актуализираните им цени и продуктова гама. Основната цел е да се популяризират кампаниите, които ще предизвикат покупка.

Те се актуализират ежеседмично – месечно – тримесечно.

Брошурите обикновено са с много страници. Използват се размери A5, 16 × 16 cm, 16,5 × 24 cm, 20 × 20 cm и A4. Състоят от корица и вътрешни страници. Целофанът се използва като защитен материал на корицата. В допълнение към целофан, също така е възможно да се направи лак, релефен лак, позлата и щамповане.

Рекламни бележници

S Line Design Studio изработва бележници от всякакъв тип, цвят и размер. Не забравяйте, че както при всеки продукт за печат, с увеличаването на броя единичната цена на продукта намалява. Бележниците са по индивидуален дизайн с Вашето фирмено лого.

Рекламни стикери

Стикерите могат да бъдат залепени върху стъкло, пластмаса, дърво и метал с цел привличане на внимание, предупреждение или обозначаване на специалната зона за продукти с малък размер.Дизайнът на стикера трябва да съдържа фирменото лого и информацията за контакти.

Трябва има впечатляващ визуален образ и забележителни размери и специално изрязани форми.

Трябва да се предпочитат обикновени, четливи шрифтове.

Трябва да се обърне внимание на цветните тонове, които ще се използват.

Стикерите, които изработва S Line Design Studio са ефективно рекламно средство, остават на поставеното място за дълго време.

Рекламни флаери и дипляни

Флаерите са класически, незаменим и достъпен продукт, който е предпочитан за правене на обяви и реклама, за да достигне директно широката целева аудитория на компаниите. Това е най-добрият рекламен материал, който информира потенциалните клиенти за новите продукти и кампаниите с отстъпки. Също така е много предпочитан, защото достига до хора, които нямат познания за марката.
Трябва да се предвиди дизайн, който да предава рекламното послание на целевата аудитория бързо и практически с простия си визуален дизайн и запомнящи изрази.
Трябва да се предпочитат прости и четливи шрифтове.
Вместо да използвате обикновени, скучни, пасивни изрази, можете да направите разлика, като изберете активен език, който отговаря на нуждите на читателя.
Използваните думи и изречения трябва да бъдат разбираеми.
Трябва да се обърне внимание на цветовете, които ще се използват.
Трябва да прецените добре целевата аудитория, която искате да достигнете, така че чрез съобщението бързо да получите обратна връзка с потенциалния клиент.
При флаерите обикновено се използва хартия с покритие. Размерите варират от 10x21cm, A5, A4, 24 × 34 cm. Обикновено е еднолистна (2 страници). Но могат да бъдат и с 4 и 8 страници.