Флаери и дипляни

флаери и дипляни
S Line Design осигурява дизайн, предпечат и печат на флаери и дипляни в Пловдив. Също така ще Ви дадем идеи и за други ефективни рекламни средства като визитни картички, папка с джоб, етикети, брошури, каталози, бележници, стикери.

Флаери и дипляни са класически, незаменим и достъпен продукт, който е предпочитан за правене на обяви и реклама, за да достигне директно широката целева аудитория на компаниите.

 

Флаери и дипляни са най-добрият рекламен материал, който информира потенциалните клиенти за новите продукти и кампаниите с отстъпки. Също така е много предпочитан, защото достига до хора, които нямат познания за марката.

Трябва да се предвиди дизайн, който да предава рекламното послание на целевата аудитория бързо и практически с простия си визуален дизайн и запомнящи изрази.
При изработка на флаерите трябва да се предпочитат прости и четливи шрифтове.
Вместо да използвате обикновени, скучни, пасивни изрази, можете да направите разлика, като изберете активен език, който отговаря на нуждите на читателя.
Използваните думи и изречения трябва да бъдат разбираеми.
Трябва да се обърне внимание на цветовете, които ще се използват.
Трябва да прецените добре целевата аудитория, която искате да достигнете, така че чрез съобщението бързо да получите обратна връзка с потенциалния клиент.
При печат на флаери и дипляни обикновено се използва хартия с покритие. Размерите варират от 10x21cm, A5, A4, 24 × 34 cm. Обикновено е еднолистна (2 страници). Но могат да бъдат и с 4 и 8 страници.