Офсетов печат

Благодарение на техниките за офсетов печат, цифров, флексографски, ротaгравюр, ситопечат S Line Design Studio осигурява печат върху всички повърхности с гладка повърхност.Тук ще изработимВашите визитни картички, въртящи карти, кубчета за бележки, папка с джоб, етикети, брошури, бележници, стикери, флаери и дипляни с перфектно качество!

Офсетов печат – печат върху всички повърхности с гладка повърхност.
Офсетов печат открит през 1904 г. от американеца Ира У. Рубел, e техника на печат, използвана обикновено за печат върху хартиени повърхности. Днес се използва за отпечатване на книги, вестници, списания, брошури, фактури, визитки и картонени опаковки.
Името на компенсирането е предадено на нашия език от английски с думата “OFF-SET”. Това означава, че мастилото преминава през хартията косвено през каучук. Възможно е да се отпечатва върху всякакъв вид материал до определена тежест хартия. При офсетовия печат, който е най-широко използваната техника за печат, изображението, подготвено на компютъра, първо се прехвърля върху метална (алуминиева) форма и след това тази форма се прикрепя към печатащата машина.