Вътрешни LED екрани

Вътрешни LED екрани с P5 модули, които предлага S Line Design Studio , намира широко приложение като стенна реклама в магазини, конферентни и заседателни зали, места за забавление, сватбени зали, панаири, интериорни табели, нощни клубове, DJ маси. Най-предпочитаните p5 екрани са с добра резолюция, на достъпна цена и добро качество на изображението. Чрез LED екрана можете да показвате вашите реклами, промоции на продукти, цени, кампании, специални видеоклипове и изображения, които сте подготвили за вашата компания. Лесен за управление, благодарение на програма с Wi-Fi и интернет връзка.
Вътрешните LED екрани са един от най-добрите варианти за привличане на вниманието на вашите клиенти.

Вътрешни LED екрани с P4 модули

Най-близкото разстояние за възприемане на изображението е 1,5 метра. Зоните за приложение са закрити зали за срещи, концертни зали, рекламно пространство в магазина, промоция на продукти и текстови презентации. Качеството на изображението на LED екраните с P4 модули е на задоволително ниво. Можете да осигурите незабавен трансфер на данни към LED екрана, като осигурите висококачествена бърза връзка с Wi-Fi или кабел за интернет връзка.

Вътрешни LED екрани с P2.5 модули

Най-близкото разстояние за възприемане на изображението е 1 метър. Зоните за приложение са закрити зали за срещи, концертни зали, рекламно пространство в магазина, промоция на продукти и текстови презентации. Качеството на изображението на LED екраните с P2.5 модули е на задоволително ниво. Вътрешните LED дисплеи P2.5 намират често приложение като плакати. Можете да осигурите незабавен трансфер на данни към LED екрана, като осигурите висококачествена бърза връзка с Wi-Fi или кабел за интернет връзка.