Услуги, които предлага рекламна агенция S Line Design Studio ще помогнат за изграждането на цялостна Ви маркетинг стратегия.

В най-добрата рекламна агенция в Пловдив S Line Design ще получите пълно съдействие за  външна реклама, вътрешна рекламатабели и буквипредпечат и печатсувенири и промоции , уеб дизайн,  електронен магазин,  програмиране и дигитален маркетинг.

Маркетингова стратегия е процес, позволяващ на дадена организация да концентрира своите ресурси в най-добрите възможности за увеличаване на продажбите и постигане на стабилно конкурентно предимство. При изграждането на маркетингова стратегия е изключително важно да се следва целта клиентът да бъде удовлетворен.

Маркетинговите стратегии се състоят от добре обмислени стъпки, които правят маркетинговия план по-ефективен. Тези стратегии подсилват и стабилизират маркетинговите планове, изготвени за да запълват пазарни нужди и да постигат маркетингови цели.

Рекламна агенция S Line Design Studio ще се погрижи за Вашата външна реклама, вътрешна реклама табели и буквипредпечат и печатсувенири и промоции , уебсайт,  електронен магазин програмиране и дигитален маркетинг.

Набележете Вашите цели, а S Line Design studio ще Ви помогне да ги реализирате. Ще изготвим за Вас най подходящата маркетингова кампания за постигане на оптимални резултати.

Нашата цел е да бъдем най-добрата рекламна агенция в България.

КОРПОРАТИВНАТА ИДЕНТИЧНОСТ

korporativna-identichnost
Лого, визитки, брандиране на коли, уеб дизайн, SEO оптимизация, външна реклама и вътрешна реклама всичко за Вашата корпоративна идентичност в S Line Design.

ТАБЕЛИ И БУКВИ

tabeli-i-bukvi
Табелите са инструменти за външна реклама, предназначени да привлекат вниманието на пешеходците или шофьорите.

ПРЕДПЕЧАТ И ПЕЧАТ

predpechatna-podgotovka-i-pechat

S Line Design осигурява предпечат и печат на ефективни рекламни средства като визитни картички, флаери, папка с джоб, етикети, брошури, бележници, стикери.

СУВЕНИРИ И ПРОМОЦИИ

suvenirna-i-promotsionalna-reklama
S Line Design Studio отговаря на потребностите на клиентите си от сувенири и промоции.

УЕБ САЙТ И ПРОГРАМИРАНЕ

ueb-dizain
Уеб сайт от S Line Design Studio ще помогне вашия бизнес да бъде по-ефективен и професионален.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

e-mail-marketing
Имейл маркетинг e ефективен рекламен метод, отсява аудитория заинтересована да получава по имейл информация или e-mail реклама за продуктите и услугите, които предлагате.

Оптимизация за търсачки

Оптимизация за търсачки или SEO (англ. search engine optimization, ) е процес целящ подобряване видимостта на уеб сайт в търсещите машини чрез оптимизация на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайт. SEO е основен елемент на Интернет рекламата. Колкото по-напред в страницата и по-често се появява даден сайт в резултатите, толкова повече посетителите му генерират търсачката. По-този начин сайтът получава присъствие в интернет.

Социални мрежи

Маркетингът социалните мрежи е нов и доста предпочитан начин за рекламодателите за популяризиране на своята компания, бранд, продукт, услуга. Този вид маркетинг (Social media marketing) е нова форма на интернет маркетинг, която използвайки социални мрежи като Facebook, Google+, YouTube и др., цели създаването на съдържание, което общностите от хора споделят в своите профили. Това от своя страна помага на компаниите за популяризирането на марката им и евентуално това създава потенциални нови и текущи клиенти.

Спонсорирани постове

Това са статиите, които собственикът на блога публикува при заплащане. Рекламодателят, използвайки спонсорираните постове (sponsored posts) достига до максимално много потребители, като обхваща голяма част от блог пространството. Това е ефективен метод за добра реклама на всяка една компания.

PPC Кампании

Провеждането на PPC (Pay Per Click) кампания е една чудесна възможност за увеличаване посещаемостта на вашия уеб сайт. Това е вид платена реклама, която показва Вашия уеб сайт в поле за спонсорирани връзки преди натуралните резултати на Google. При всяко посещение на Вашия сайт през този вид реклама се усвояват пари от системата т.е. Вие заплаща се за всеки клик от страна на потребител на вашата реклама. PPC цели Вашият сайт да бъде показан напред в резултатите, което пък от своя страна ще доведе до посещението на повече потенциални клиенти.

Поддръжка

За да е атрактивен и полезен за потребителите си, всеки уеб сайт, онлайн магазин или уеб портал се нуждае от регулярна поддръжка и актуализация.
Сред услугите, които S Line Design Studio предлага са: редактиране и добавяне на текстово или графично съдържание, създаване на нови страници, разработка на рекламни кампании за популяризиране на сайта в интернет, обновяване на новини, актуални оферти и премахване на остаряла информация.
Абонамент: Според конкретните нужди.
Запитване за сайт!