Визитни картички

Рекламна агенция Пловдив Визитни картичкиS Line Design Studio предлага следните визитни картички: стандартни визитки, релефни и гладки, PVC визитки, луксозни визитни картички, евтини визитки. Добрата изработка на визитки трябва да носи цялостния имидж на фирмата. Визитни картички - имат идентифицираща информация, която организацията може да даде на своя клиент или потенциален клиент. Една добра визитка трябва да носи цялостния имидж на вашия бизнес - името и логото на институцията, името и фамилията на човека, на когото се издава, кратка информация за дейността на фирмата и адрес за контакти.
Обикновено се използва размер между 5-5,5 cm и 8-9 cm. Като цяло трябва да обърнем внимание на следните елементи при дизайн на визитки:

• Логото да бъде на преден план.
• Дизайнът отразява фирмата.
• Да не се компресира твърде много информация.
• Шрифтът да бъде лесен за четене.
• Цветовете, които ще се използват, да бъдат забележими.

Видове визитни картички:

Стандартни визитки
Те са незаменими в деловия живот, обикновено се отпечатват на покритие от 350 грамова хартия едностранно или двустранно, с ламиниране или матови.
Релефни или гладки визитки - релефни лога, букви и цифри
PVC визитки
Те са визитки, отпечатани върху прозрачен или матов PVC материал. Като цяло с дебелина 500 микрона и печат от едната страна. Релефен лак може да се нанася при поискване. Визитката с PVC покритие е направена чрез покриване на предната и задната страна с минимум 125 микрона PVC материал след отпечатване върху хартия. Той е предпочитан за тези, които желаят една по-различна визитка.

Визитката може да бъде със специален разрез (изрязване с нож), овален разрез (изрязване на ъгъла) или права.

Ние от S Line Design Studio ще изработим перфектната визитка в Пловдив за Вас.