Един от тези маркетингови продукти са и рекламните подложки за сервиране, които намират масово приложение днес. На какво трябва да се обърне внимание при техния дизайн?
• Не забравяйте, че вашият клиент ще се храни!
Много креативни рекламни идеи, които можете да използвате в рекламите в списанията, може да не работят точно тук. Малък детайл във визуалния образ, отблъскващо изречение, неправилно понятие е вероятно да предизвика обратен ефект, тъй като човекът, който яде, е доста чувствителен. Тук трябва да се подходи към клиентите с по-апетитни изречения не подозрителни.
• Докато бъде поднесено ястието, повечето хора търсят нещо, върху което да задържат вниманието си. Някои си играят с клечки за зъби, други следват с пръсти десена на покривката, а трети се занимават с мобилни телефони. Ето една чудесна възможност да направите интригуваща мини кампания с QR код чрез мобилен телефон.
• Разкажете за себе си
Ако опишете вкусното приключение на храната до достигане на трапезата, всяка минута, която клиентът очаква, ще бъде възприета като празник на сетивата,а не като забавяне.